BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 11 February 2012

rasa macam dah lama tak update blog ni , lately ni agak busy sikit dengan comman test lah apa lah .
kucar kacir sikit . so sekarang free tapi tak lama lagi FINAL exam pulak ! huh . sem ni rasa macam cepat je nak buat macam mana kan kena jugak lah study. sem ni agak banyak subjek yang aku amik . 8 subjek ! banyakkan ? hahahaha . cuti sem ni aku nak kerja , aku takkan duduk rumah macam orang gila ! huh SERIK dah . nanti aku kerja dapat lah duit WAHHHHH sukanyaaaaa !

sekarang ni Malaysia dah tukar duit baru :) meh kita tengok rupanya .




ni lah duit 2012 .
duit pon boleh transform , dulu duit syiling berat sekarang tak dah :)
duit berwajah baru dan berwajah moden .
great ! tahniah MALAYSIA <3