BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 23 January 2012

hari ni tak lah bosan macam selalu , seronok ! dengan hujan petang tadi sejukkk je :)
bangun dari tidur dah tengah hari lepas tu mandi siap siap then kenyangkan perot ! lama aku pikir nak buat apa , last last aku buat COKLAT :)
sekejap je aku buat ingatkan buat coklat memakan masa yang lama . heeee
aku buat bentuk bunga , daun dan mickey . tak sangka coklat aku jadi . teruja betol !

ni lah haaa coklat aku :)
first time aku buat , aishhhhh seronok rasanya !