BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 18 February 2012

heyy , minggu ni busy sangat dengan test tapi JUMAAT , SABTU amat seronok :)
aktiviti dengan classmate and group DBS 3F , firstly nak cakap THANK YOU dekat semua yang join aktiviti ni . walaupon dekat tapi best ! ZIRA , thanks sangat teman kan aku tidur -,-
ADZRUL , thanks again snap picture and upload :) haaa . yang group aku tu pon thanks LAN , MICAN , NIZAM , ZAIMAH , ADDA , AYU best sangat dengan korang . korang spoting :)
yang lain lain tu thank you jugak tahan layan perangai aku ni . tak lupa jugak sir JEFFRY yang pantau kami . thank you sir :)

aku tak ada dalam ni :(

baru sampai :)

inilah BOT PISANG !

ZIRA :)

inilah group saya :D

SAYANG KORANG <3