BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 20 October 2011

smile :)

senyum je lahh , apa apa je jadi . TERUK ke . BAIK ke . senyum saja lah kan yang dapat kita buat .
heyy , dengan senyum je ingat boleh setel semua masalah ke AMALINA RAMLI ? haahaahaa
apa lahh . haihh !
tak apa lah kot . bila kita senyum kita rasa lah bahagia sikit . kalau tak pening kepala sampai macam nak pecah kepala ni .
EHH , EHH , jap . aku nak selit kan sikit . kenapa kau LARI dari aku haaa ? aku nak ajak keluar makan lah time cuti cuti ni . aku nak BAIK dengan kau . tapi kau macam nak LARI dari aku . WHY ?
aku ADD kau kat mukabuku tu , kau tak APP . then aku CALL kau , kau off phone ? PELIK lahh sayang . kenapa ? jangan lah LARI . mari dekat kakak ae ! kakak nak BAIK BAIK . okayyy . dahhhh !
sambung pasal senyum tadi . HAHAHHA .
okay , now kita senyum je walau apa saja yang menimpa kita yaaa :)
jangan lah sedih sedih sangat ! kalau tak kenal ORANG pon , senyum saja okay ? kata 1 MALAYSIA :)
sama saja semua manusia dalam dunia ni . bagi aku lahh . tak ada yang lebih ke kurang ke .

SENYUM selalu lahh :)
kurang masalah , tak payah nak fikir sangat masalah yang ada .
senyum dan bergembira dengan HIDUP .