BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 3 March 2012

DOMI MIKO :)

heyy , minggu ni memang asyik tak sihat je ! demam balik balik , pening kepala tapi aku lawan saja kadang kadang tak terlawan :( SAKIT sangat ! badan semakin kurus pula tak tahu la kenapa sakit sakit lately ni .
FINAL exam dah nak dekat kena study dengan keadaan yang tak sihat , sedih nyaaa :(
ignore lah semua tu . insyaAllah semuanya okay :)
hari tu aku hangout dengan DOMI and MIKO , comelnya diaaa :) 

MIKO yang depan , DOMI yang belakang 

ini lah anak anak FATEHA JAMLUS 

taaadaaaaaaaaaaa