BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 22 December 2011


MAKE UP mewarnai muka kita 


bermula lah cuti midterm :) riang riang lah kan dapat cuti walaupon seminggu . cuti ni sudah ada benda nak dibuat untuk mengisi masa yang terbuang , ada kelas make up . AHHAAHA . macam tak percaya je kan aku nak belajar make up ni . entah boleh ke tak aku nak make up ni . lalalala
barang make up pon ada yang aku tak kenal . hahaaha . nak tahu just tengok dekat google je lah kan . apa lah aku ni . haahhaa .
aku nak kenal lah dulu barang barang nya , nanti dah start kelas tak lah malu sangat kan :)