BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 6 November 2011

SYUKUR :)

come on AMALINA RAMLI , bersyukur apa je yang kau ada . jangan nak MELEBIH LEBIH pulak lahh . huh mengada ngada lah =,=

 #sempat lagi kan nak cakap dekat bloggers SELAMAT HARI RAYA KORBAN :)

apa yang orang lain dapat aku tak dapat but its okay lah . terima je apa yang ada walaupon kadang kadang terasa amat cenburu dengan orang yang memiliki kebahagiaan
hmmmm , bahagia or tak belakang cerita lah kan yang penting LIFE MUST GO ON jugak !
aku nak carik kebahagiaan keluarga yang sempurna . boleh bagi ? lalalallalalaa
macam senang kan orang nak bagi bagi . ingat apa barang jual beli ke . HAHAHA
maaf , tidak mengapa lahh sekarang ni pon aku rasa bahagia dengan orang yang selalu ada dengan aku .
kawan kawan , ibu  adik beradik , atok dan nenek , pak cik makcik tak lupa jugak naufeil and family . thank you guys <3

love you guys so muchh <3
hope you all sentiasa ada bila dekat dengan diri ni dalam keadaan apa pon susah senang bersama yawwww:))